Thuis ProductenHuidverjonging Machine

Van het LEIDENE de lichte van de de Huidverjonging fotonhuishouden van de de Machine infrarode huid lichte therapie

Van het LEIDENE de lichte van de de Huidverjonging fotonhuishouden van de de Machine infrarode huid lichte therapie

  • LED light photon household Skin Rejuvenation Machine infrared skin light therapy
  • LED light photon household Skin Rejuvenation Machine infrared skin light therapy
 • LED light photon household Skin Rejuvenation Machine infrared skin light therapy

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Peking, China
  Merknaam: ZOHONICE
  Certificering: CE
  Modelnummer: L3-Lesly

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: USD399 per set
  Verpakking Details: Beeldverhaalgeval
  Levertijd: 3~7 werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 100 sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 50/60HZ spanning: 100V~120V 220V~240V
  Functie: Acnebehandeling, Bloedvatenverwijdering, Pigmentverwijdering, Huidverjonging, Huid het Aanhalen, Rim Trefwoord: huidverzorging
  Uitgangsvermogen: 15W Lamp stype: SMD-LEIDENE Lamp

   Van het LEIDENE de lichte van de de Huidverjonging fotonhuishouden van de de Machine infrarode huid lichte therapie
   
  Inleiding


  LEDs biedt een totaal natuurlijke, niet ablatieve methode voor huidverjonging aan. Het licht van LEDs staat met cellen in wisselwerking en bevordert hen om nieuwe collageen en elastine te produceren. bio lichte therapie. De studies bevestigen dat dezelfde LEIDENE energie kan worden gebruikt om collageenvorming te remmen, die in de behandeling van littekens nuttig kan zijn. Door de golflengten te manipuleren, kunnen de cellen worden aangezet en weg. Gele lichte LEDs wordt gebruikt voor foto-verjonging. Blauwe lichte LEDs wordt gebruikt in de behandeling van acne. Het rode licht LEDs wordt gebruikt voor PhotoDynamic therapie.
  Van het LEIDENE de lichte van de de Huidverjonging fotonhuishouden van de de Machine infrarode huid lichte therapie
   
  Functie


  1 verbeter symptomen zoals verouderende en losmakende huid, grote porie, slanke rimpels.
  2 verbeter pigmentary pathologische veranderingen, zoals sproet, zonnebrand, seniele plaques.
  3 verbeter donkere teint die door slecht metabolisme of slechte omloop wordt veroorzaakt
  4 de reparatie en verzorgt de beschadigde huid.
  5 doe detumescence, ontsteking effectief het verminderen en de behandeling van de littekenverwijdering voor olieacne
  Van het LEIDENE de lichte van de de Huidverjonging fotonhuishouden van de de Machine infrarode huid lichte therapie
   
  Light&Function


  Rood licht
  De het doordringen macht, bevorderend recycling en verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed, activerende cellen, die energierendement verbeteren, bevorderend collageenproliferatie, verbeterend rimpels, efficiënte behandeling van het verouderen, huidontspanning en producten diepe absorptie.
   
  Blauw Licht
  Bacteriën die, huid schoonmaken, celactivering die, verwondingsterugwinning, eiwit-beenderlijmsamenstelling bevorderen doden.
   
  Groen Licht
  Efficiënte vermindering van melaninecel, verminderde pigmentvorming, aanpassing van de functie van de huidklier, aanpassing van de functie van de huidklier, vermindering van de opwinding van de vetklier.
   
  Geel Licht
  Verbeterend de functie van de de zuurstofafwisseling van de cel, bevorderend mircoomloop, ontbindend pigment, bevorderend de lossing van lymfeposion, die huidruwheid, rode vlekken en ontoereikende omloop genezen.
   
   
  Specificatie


  Voltage110V/220V
  Frequentie1-30Hz
  Beroepsleven>=5000 uren
  Rood lichtgolflengte640nm+/-10nm
  Gele lichte golflengte590nm+/-10nm
  Blauwe lichte golflengte470nm+/-10nm
  Groen lichtgolflengte525nm+/-10nm
  Materialen: ABSABS

   
   
  Voordeel


  1. Er zijn geen difficulies in het dagelijkse leven en geen bijwerkingen na behandelingen.
  2. Nemen het kan veilig worden gebruikt want klanten die niet kunnen een geneeskunde wegens zij over pregnacy of complicaties betrokken zijn.
  3. Het is efficiënt voor sutomer die armen wegens antibiotische weerstand uitvoeren had.
  4. Één apparaat kan voor behandelingen van diverse huidproblemen worden gebruikt.
   
   
  Wat is PDT?


  Photodynamic therapie (PDT), soms genoemd photochemotherapy, is een vorm van phototherapy gebruikende niet-toxische light-sensitive samenstellingen die selectief aan licht worden blootgesteld, waarna zij aan gerichte kwaadaardige en andere zieke cellen (phototoxicity) giftig worden. PDT heeft capaciteit bewezen om microbiële cellen, met inbegrip van bacteriën, paddestoelen en virussen te doden. PDT wordt algemeen gebruikt in het behandelen van acne. Het wordt gebruikt klinisch om een brede waaier van medische voorwaarden, met inbegrip van natte van de leeftijd afhankelijke macular degeneratie en kwaadaardige kanker te behandelen, en als een behandelingsstrategie gezien die zowel minimaal invasief als minimaal giftig is. De meeste moderne PDT-toepassingen impliceren drie belangrijke onderdelen: photosensitizer, een lichtbron en een weefselzuurstof. De combinatie deze drie componenten leidt tot de chemische vernietiging van om het even welke weefsels die hebben allebei selectief opgenomen photosensitizer en aan licht plaatselijk blootgesteld. De golflengte van de lichtbron moet aangewezen zijn voor het opwekken van photosensitizer om reactieve zuurstofspecies te produceren. Deze reactieve zuurstofspecies die door PDT worden geproduceerd zijn vrije basissen (Type I PDT) die door elektronenabstractie worden geproduceerd of brengen van een substraatmolecule en een hoogst reactieve staat van zuurstof over die als hemdszuurstof (Type II PDT) wordt bekend. Bij het begrip van het mechanisme van PDT is het belangrijk om het van licht-gebaseerde andere en lasertherapie zoals het helen en de verjonging van de laserwond, of intense gepulseerde lichte haarverwijdering te onderscheiden, die geen photosensitizer vereisen.
   
   
  PDT-Toepassingen


  Vergeleken bij normale weefsels, zijn de meeste soorten kanker vooral actief in zowel het begrijpen als accumulatie van photosensitizers agenten, die kanker vooral aan PDT kwetsbaar maakt. Aangezien photosensitizers een hoge affiniteit voor vasculaire endothelial cellen kunnen ook hebben.
   
  Gebruik in acne
  PDT is momenteel in klinische proeven die als behandeling voor strenge acne moeten worden gebruikt. De eerste resultaten hebben voor het efficiënt om als behandeling slechts voor strenge acne getoond te zijn, hoewel één of andere vraag of het beter is dan bestaande acnebehandelingen. De behandeling veroorzaakt strenge roodheid en gematigd aan strenge pijn en het branden sensatie. (zie ook: Levulan) a-fase II proef, terwijl het verbetering toonde kwam voor, slaagde er niet in om betere reactie te tonen in vergelijking met het blauwe/violette alleen licht.

  Contactgegevens
  Beijing Zohonice Beauty Equipment Co.,Ltd.

  Contactpersoon: Ms. Zhou

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten